Pénztárgép használatra kötelezett vállalkozásod? Ne feledd, 2021. január 1-től kötelességed biztosítani vevőid számára az elektronikus fizetés lehetőségét és annak folyamatos rendelkezésre állását [2005. évi CLXIV. törvény 5/F. §].

A fejlesztésedhez támogatási igényt nyújthatsz be a 47/2016. (XII. 6.) NGM rendelet 3.§ (2) alapján.

A támogatást kizárólag akkor igényelheted, [R. 3. § (3)], ha biztosítani tudod a bankkártya elfogadás szolgáltatást a terminálon, és vállalod, hogy a támogatás igénybevételével telepített terminált a telepítést követően legalább 24 hónapon keresztül üzemelteted.

A támogatás igénybevételével telepített új terminál a bankkártya elfogadás funkció mellett színes érintőkijelzővel rendelkezik és egyérintéses fizetési tranzakcióra alkalmas a fizikai kártyaelfogadó kereskedelmi és szolgáltató egységgel megkötött kártya elfogadói szerződés alapján. közvetlenül vagy közvetve felszámított nettó szolgáltatói díjak egynél több számla esetében az összes számla összesített nettó összege, összességében egyik hónapban sem haladják meg az adott hónapban az elfogadóhelyen bonyolított bankkártyás fizetések bruttó összértékének 1%-át, lehetővé teszi a közszolgáltatási díj kártyás befizetését a terminálon, és a támogatás keretei között történő termináltelepítések esetében a telepítéséhez kapcsolódóan telepítési vagy egyéb egyszeri díjat vagy költséget az elfogadóhely részére nem számít fel

A támogatás mértéke terminálonként nyolcvanezer forint [R. 3. § (7)].

Az új terminálodat legkésőbb 2021. június 30. [R. 5. § (2)]. határnappal telepítened kell. 

Fontos, hogy időben gondoskodj a terminálok beszerzéséről és beüzemeléséről.

Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy támogassuk a felhasználói élményt fokozó technikai funkciókat.

Analitikai és hirdetési szolgáltatásokat is igénybe veszünk. A leiratkozáshoz kattintson a további információkért.